Christelijke Nationale School Ommerkanaal

Ommerkanaal Oost 30 7731 TT Ommen

Schoolfoto van Christelijke Nationale School Ommerkanaal

In het kort

Toelichting van de school

Hallo, wat leuk dat u geïnteresseerd bent in CNS Ommerkanaal

CNS Ommerkanaal is een Christelijke basisschool, op de grens tussen Ommen en Dedemsvaart, waar goed onderwijs wordt gegeven, de Christelijke identiteit hoog in het vaandel staat en waar men meegaat met de moderne tijd. Kinderen gaan met plezier naar school kunnen zich ontwikkelen op het niveau dat bij hen past. Sfeer, rust en tijd nemen voor elkaar zijn zaken die worden ervaren zodra je de school binnenstapt.

Maatwerk is het sleutelwoord bij ons op school. Wij geloven dat het onze taak is om kinderen te laten groeien en daar hebben we veel tijd, creativiteit en energie voor over!

Op onze school werken we o.a. met een schitterende project waarin kinderen aan het werk gaan met hun talenten en ontdekken dat hun talenten waarde hebben. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor anderen. Niet alleen een emotionele, of een educatieve waarde, maar ook een waarde waar je geld mee kunt verdienen, waarmee je kunt ondernemen. In onze schoolgids vindt u informatie over het project zelf, maar ook over de partijen die allemaal meedoen. Dankzij de inzet van het schoolteam en de ondernemers is het mogelijk om onze doelen te verwezenlijken. Zij bieden vakkennis, materiaal, werkplekken en heel belangrijk: enthousiasme! Heel veel leesplezier toegewenst! Heeft u vragen? Bel, of mail gerust.

U kunt ons vinden op www.ommerkanaalschool.nl

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De school heeft een licht groeiend leerlingaantal in de afgelopen jaren. Momenteel streven we er naar om dit leerlingaantal stabiel en licht groeiend te houden. 
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
84
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven