Bron: <b>DUO</b><br />Vergelijkbare instellingen: <b>alle instellingen in het basisonderwijs met een vergelijkbare schoolweging en leerlingenaantal</b><br /> <a href="https://encyclopedie.vensters.nl/indicator_po/3418f8d2-188d-490e-88d6-436f8aba8b8a" target="_blank">Achtergrondinformatie</a>" tabindex=0>Bron
Toelichting van de school
In onderstaand overzicht is zichtbaar in welke groepen welke leerkrachten lesgeven. De contactgegevens (alleen voor ouders, niet op de website) van deze leerkrachten vindt u in hoofdstuk 7 achterin de schoolgids.
Groep 0/1:
maandag, dinsdag en vrijdag Juf Petra (Kuiper), woensdag en donderdag Juf Caroline (Versteeg)Groep 2:
maandag tot vrijdag Juf Danielle (van Grootveld), om de week op woensdag juf Pia (de Graaf)Groep 3:
maandag tot vrijdag Juf (Marieke) Markus, om de week op woensdag juf (Meta) van Veldhuizen.Groep 4:
maandag tot vrijdag Juf (Gerdineke) Hogendoorn, dinsdagmiddag juf Willeke (Nokkert).Groep 5/6:
maandag tot vrijdag Meester (Jonathan) Slingerland, om de week op woensdag juf (Bernadet) Mieras.Groep 6/7:
maandag tot woensdag Juf (Gerdine) Vonk, donderdag en vrijdag Juf (Corine) den Toom.Groep 8:
maandag tot woensdag Juf (Linda) Lambooij, donderdag en vrijdag Juf (Titia) Mackloet.
Toelichting van de school
In sommige situaties krijgt een vakgebied extra aandacht, dit bijvoorbeeld op de grote rekendag, tijdens de boekenweek of op een "sportmiddag". Daarnaast kan het zijn dat een groep voor een langere periode extra onderwijstijd geeft aan een vakgebied. Dit zal voorkomen als dit vakgebied extra tijd en aandacht nodig heeft.
Samenvatting ondersteuningsprofiel
Het schoolondersteuningsprofiel (SOP) geeft een beeld van de kwaliteit van onze school en de ondersteuning die onze school kan bieden aan leerlingen met een specifieke onderwijs- en/of ondersteuningsbehoefte. Doormiddel van het SOP geven we het samenwerkingsverband Berseba inzicht in de basiskwaliteit, de basisondersteuning en de licht- curatieve ondersteuning. In het SOP vindt u kengetallen waaronder de zorgzwaarte, doorstroom en uitstroom van leerlingen, de expertise van de leerkrachten etc. Vanuit de kengetallen en uitgezette vragenlijsten formuleren we actiepunten voor de komende jaren. Leerlingen met een specifieke onderwijs- en of ondersteuningsbehoefte worden besproken in het ondersteuningsteam. Bij dit overleg zitten ouders, leerkracht, directeur, jeugdarts, psycholoog, jeugdzorgwerker en interne begeleider. Indien nodig wordt de leerplichtambtenaar, ambulant dienstverlener of coördinator van het samenwerkingsverband uitgenodigd. Per specifieke onderwijs- en of ondersteuningsbehoefte kijken we of het voor ons als school haalbaar is om aan de behoefte te voldoen. Factoren die hierbij een rol spelen zijn: de groep, middelen, ruimte, tijd, expertise en vooral het welbevinden van de leerlingen. Apart beschreven staan onze ambities, mogelijk heden en grenzen met betrekking tot passend onderwijs.