Openbare Jenaplanschool de Wilster

Zuiderstraat 1 9991 CM Middelstum

  • Prachtige kunstwerken zijn door de kinderen gemaakt. Samen zijn we in een kleurrijke karavaan overgevlogen van de oude naar de nieuwe locatie.
  • Het binnen en buiten leren past bij on onderwijsconcept.
  • We motiveren en stimuleren kinderen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.
  • Kinderen leren van elkaar en met elkaar.
  • Koken doen we iedere dag met veel plezier.

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Tevredenheidsonderzoek

Leerlingen zijn over het algemeen zeer tevreden over de school. De enquête geeft een duidelijk beeld van de tevredenheid van de leerlingen met hun school. Het gemiddelde rapportcijfer dat leerlingen in de referentiegroep aan hun school geven is 8.1. Onze school scoort daar boven met een gemiddelde van 8.6. De waardering van de leerlingen voor onze school is daarmee 'zeer goed'.

De enquête geeft een duidelijk beeld van de tevredenheid van de ouders met de school van hun kinderen. Onze school scoort boven het landelijk gemiddelde met een 7.9. De waardering van de ouders voor onze school is daarmee 'goed'.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

De enquête geeft een duidelijk beeld van de tevredenheid van de leerlingen met hun school. Het gemiddelde rapportcijfer dat leerlingen in de referentiegroep aan hun school geven is 8.1. Onze school scoort daar boven met een gemiddelde van 8.6. De waardering van de leerlingen voor onze school is daarmee 'zeer goed'.

De enquete geeft een duidelijk beeld van de tevredenheid van de ouders met de school van hun kinderen. Het gemiddelde rapportcijfer dat ouders in de referentiegroep aan de school van hun kind geven is 7.5. Onze school scoort daar boven met een gemiddelde van 7.9. De waardering van de ouders voor onze school is daarmee 'goed'.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven