Basisschool Op Avontuur

Sportstraat 3 1767 CD Kolhorn

  • Schoolfoto van Basisschool Op Avontuur
  • Fijne werkplekken in de middenruimte
  • 2x per week gym van een vakdocent van Sportservice Schagen
  • Kinderen kunnen in het bosje naast de school heerlijk spelen
  • Schoolfoto van Basisschool Op Avontuur

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De leerlingen van de groepen 6 t/m 8 hebben in het schooljaar 2022-2023 de vragenlijst 'Monitoring sociale veiligheid' ingevuld binnen het afgenomen tevredenheidsonderzoek. Wij zijn blij met de uitkomst. De uitkomst van deze vragenlijst is met het hele team besproken en actiepunten zijn opgesteld. Kinderen waarderen Op Avontuur per saldo met een 8,5.

Tevredenheid
7,9

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In de samenwerking en afstemming met ouders is het belangrijk om te weten of ouders tevreden zijn. Tweejaarlijks vraagt de school ouders een tevredenheidsonderzoek in te vullen. De vragen gaan over de communicatie met ouders, maar ook over de sfeer op school en het onderwijsproces. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te verbeteren.

In het schooljaar 2022-2023 is er Surplusbreed weer een tevredenheidsonderzoek afgenomen. Ouders van Op Avontuur waarderen de school per saldo met een 7.9. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven