CBS Het Galjoen

van Heemskerckstraat 32 9601 HD Hoogezand

Schoolfoto van CBS Het Galjoen

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

De mening van de kinderen vinden wij belangrijk voor de ontwikkeling van onze school. Daarom voeren we ieder jaar een enquête uit waarin kinderen hun mening kunnen geven over de gang van zaken op allerlei terreinen. In januari 2020 is de laatste enquête gehouden.  De kinderen geven een 8,4 op de vraag hoe ze het op school vinden. Mocht u hier meer over willen weten, het volledige rapport is op school opvraagbaar.

De enquêtes bepreken we in het team en is voor ons een spiegel voor ons eigen handelen. De verbeterpunten nemen wij weer mee in onze planning voor de komende periode.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

De mening van ouders vinden wij belangrijk voor de ontwikkeling van onze school. Daarom voeren we iedere 2 jaar een ouderenquête uit waarin ouders hun mening kunnen geven over de gang van zaken op allerlei terreinen. In januari 2020 is de laatste enquête gehouden.Het rapportcijfer 7,8 voor de school is prachtig. Dat geeft ons energie om de school nog mooier en beter te maken!

Mocht u hier meer over willen weten, het volledige rapport is op school opvraagbaar. De verbeterpunten nemen wij weer mee in onze planning voor de komende periode. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven