St. Radboud

Slimpad 18 1851 LB Heiloo

  • Leren doe je niet alleen uit een boek!
  • Samen het jaar opstarten met het zomerfeest.

In het kort

Toelichting van de school

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van de Radboudschool. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten. Voor meer informatie verwijzen we naar de website van de school.

SchoolVenster biedt u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties. U ziet op dit moment nog maar een deel van de informatie. Dit overzicht wordt de komende maanden verder uitgebreid. Medio 2015 is het SchoolVenster compleet.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Leergemeenschap
  • Eigenaarschap
  • Basisvaardigheden
  • Relatie
  • identiteit

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De afgelopen jaren is de Radboud steeds gegroeid tot uiteindelijk 14 groepen. Nu zien we een stagnering van de groei en is er zelfs enige krimp. Dat betekent overigens dat we iets beter in ons gebouw passen met z'n allen. Voor schooljaar 2024-2025 hebben we 13 groepen kunnen maken en dat past goed in ons gebouw met 13 lokalen. Naast de 13 lokalen maken we gebruik van de speelzaal en de BSO-ruimte die veelal overdag te gebruiken is als onderwijslokaal.

We zien dat het aantal leerlingen de komende jaren redelijk gelijk blijft. De komende jaren is er een uitstroom van rond de 40 leerlingen en volgens de prognoses hebben we ongeveer hetzelfde aantal als instroom.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
310
Landelijk gemiddelde
212

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Wanneer een leerling 4 jaar wordt en is ingeschreven op onze school., kan het op de vierde verjaardag meteen naar school. Kinderen die in de laatste weken van het schooljaar 4 jaar worden, laten we echter pas starten na de zomervakantie. In de laatste periode van het schooljaar zijn de kleutergroepen vaak zo vol dat er niet genoeg aandacht kan worden gegeven aan de startende leerlingen. Dat is niet in het belang van deze leerlingen.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Goed leren kan alleen als een kind zich veilig voelt op school, als het zichzelf kan zijn. Scholen hebben daarom regels, plannen en programma’s om het gevoel van veiligheid te vergroten. Zo wordt de veiligheid van een leerling, een klas of de hele school in de gaten gehouden. Wat de school doet en hoe de omgeving en ouders hierbij worden betrokken, dat kan alleen de school je vertellen.

Terug naar boven