Basisschool De Spreng

Rhijnsburglaan 7 A 8181 XW Heerde

  • Schoolfoto van Basisschool De Spreng
  • Schoolfoto van Basisschool De Spreng
  • Schoolfoto van Basisschool De Spreng
  • Schoolfoto van Basisschool De Spreng
  • Schoolfoto van Basisschool De Spreng

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Wij zijn blij met het rapportcijfer dat de kinderen geven; 8,4!
Wij halen wel uit de peiling dat we de kinderen nog meer het gevoel kunnen geven dat we het fijn vinden dat ze er zijn. We gaan dit ook bespreken met de Leerlingenraad om te kijken of daaruit een onderzoekje gedaan kan worden naar wat sommige uitslagen betekenen. 
Tevredenheid
7,8
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Op onze school zetten wij veel in op het pedagogisch klimaat. Door onder andere de aandacht die wij besteden aan de Kanjertraining en de KickFit!-training is er een fijne sfeer in de klassen, bij de lessen en op schoolniveau. Het is goed om te zien dat de ouders de veilige sfeer waarin hun kinderen leren en spelen herkennen en waarderen.
Aan de hand van deze scores krijgen we terug dat de ouders vinden dat hun kinderen vakbekwame leerkrachten hebben en dat de leerkrachten de lessen verzorgen op het niveau van de kinderen.
De ouders waarderen het voeren van de ouder-kind-gesprekken op school. We praten niet 'over' het kind, maar 'met' het kind (en z'n ouders en leerkrachten). Deze vorm van communicatie levert voor alle partijen een schat aan informatie op. 
Wij zijn blij met het rapportcijfer van 7,6. Onze ambitie is dat wij als 'goed' worden gewaardeerd door onze ouders. Om dat te bereiken hebben wij door deze OTP duidelijke aanwijzingen gekregen door er onder andere voor te zorgen dat wij als leerkrachten de kinderen uitdagen om zich maximaal te ontwikkelen en daar vervolgens ook duidelijk over te communiceren. Een mooie opdracht waar we als team hard aan gaan werken. 
Tevredenheid
7,6
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven