Integraal Kind Centrum De Vonkenmorgen

Schoolstraat 1 6691 XP Gendt

  • Schoolfoto van Integraal Kind Centrum De Vonkenmorgen
  • Schoolfoto van Integraal Kind Centrum De Vonkenmorgen
  • Schoolfoto van Integraal Kind Centrum De Vonkenmorgen
  • Schoolfoto van Integraal Kind Centrum De Vonkenmorgen
  • Schoolfoto van Integraal Kind Centrum De Vonkenmorgen

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Vervangingsinzet

1. Ons uitgangspunt is dat wij ons uiterste best doen om voor vervanging te zorgen als de leerkracht van uw kind afwezig is. Hiervoor hanteren we onderstaand stappenplan:

2. We vragen om een vervanger uit de regionale invalpool waarbij De Linge is aangesloten. Indien er geen invaller beschikbaar is;

3. Vragen we parttimers de dagen van de zieke collega over te nemen en extra te werken. Als dit geen oplossing biedt, dan volgen de onderstaande mogelijkheden:

4. Inzet van de onderwijsassistent voor maximaal 1 dag.

5. Inzet van Pabostudenten leerjaar 3 of 4 in de groep waar stage wordt gelopen. Dit onder supervisie van de leerkracht in de naastgelegen groep. De hiermee vrijgekomen leerkracht vervangt in de groep van de zieke leerkracht. Het lessenpakket ligt altijd klaar, zodat de kinderen in ieder geval aan het werk kunnen.

6. Als we desondanks geen vervanging kunnen regelen, wordt de betreffende groep verzocht niet naar school te komen. Een besluit om een groep niet naar school te laten komen, wordt genomen ná overleg met de directeur-bestuurder en wordt medegedeeld aan de Inspectie. Als hiertoe is besloten: zullen de kinderen van de groep een bericht ontvangen via Social Schools. Hierin worden de ouders op de hoogte gebracht van het feit dat hun kind de betreffende dag geen les kan krijgen en dus ook niet op school wordt verwacht.

7. Als dit meerdere dagen achter elkaar nodig is, zal iedere dag een andere groep leerlingen thuis moeten blijven. De vrijkomende leerkracht zal de groep van de zieke leerkracht opvangen. Wij doen er alles aan om uw kind het onderwijs te bieden waar het recht op heeft. 

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven