Agora Basics

Beethovenlaan 1 4102 BM Culemborg

Schoolfoto van Agora Basics

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Door de opzet van ons onderwijs en prettige sfeer hebben we oog voor het individuele kind. De sociale veiligheid op school is groot. De leerlingen bekrachtigen dit, door onze school met een prachtige 8 te beoordelen. Ouders geven aan dat de leerlingen met plezier naar school gaan (9).Hier zijn we ontzettend trots op, omdat we geloven dat het gevoel van veiligheid en plezier de belangrijkste voorwaarden zijn om tot leren te komen. 
Tevredenheid
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

In de samenwerking en afstemming met ouders is het belangrijk om te weten of ouders tevreden zijn. Daarom nemen wij elk jaar een oudertevredenheidvragenlijst af. De vragen gaan over de communicatie met ouders, maar ook over de sfeer op school en het onderwijsproces. We zijn blij met de resultaten die we hieruit krijgen. Zo scoren de ouders een 9 gemiddeld op de vraag in hoeverre gaat uw kind met plezier naar school gaat. 
Tevredenheid
8,6

Terug naar boven