Willibrordschool

Diemerparklaan 11 1087 EM Amsterdam

  • Schoolfoto van Willibrordschool
  • Schoolfoto van Willibrordschool
  • Schoolfoto van Willibrordschool
  • Schoolfoto van Willibrordschool

In het kort

Toelichting van de school

Willibrord!

Ontdek waarom wij trots zijn op onze school! Begrijp waarom wij de leukste school van IJburg zijn! De Willibrord is een ontwikkelingsgerichte school, waar gewerkt wordt vanuit thema’s en waar we kinderen helpen om een kritische en ontdekkende houding te ontwikkelen. Bij ons op school vindt u een bruisend team, sprankeling & enthousiasme, mag elk kind zijn wie hij is én staat plezier bovenaan. Ons team doet er alles aan om kinderen zelfbewustheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid mee te geven.

Nieuwsgierig naar onze school? Dan nodigen wij u uit om onze website of schoolgids te bekijken. U bent natuurlijk ook welkom om langs te lopen of een kijkje te nemen!

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • betrokkenheid
  • verbinding
  • autonomie
  • relatie
  • mindfull

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De Willibrord is in 15 jaar uitgegroeid tot een school met 16 groepen. Wij streven ernaar om van elke jaargroep een parallelgroep te hebben. Dit heeft als grote voordeel dat leerkrachten en kinderen veel samen kunnen werken.

De school werkt met 4 "schakelruimten", zodat er nog steeds een intiem karakter heerst en kinderen en ouders niet het idee hebben in een leerfabriek binnen te stappen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
341
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Onze schooltijden zijn:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: van 8.30 tot 14.30 uur

Woensdag van 8.30 uur tot 12.15 uur

Onze Grote Pauze (TSO) organiseren we zelf. De kinderen eten samen met de leerkracht en spelen onder begeleiding van gekwalificeerde overblijfkrachten een half uur buiten. Hiervoor vragen we jaarlijks een bijdrage van de ouders. We streven ernaar dat alle kinderen deelnemen aan de Grote Pauze.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven