Johannesschool

Evertsweertplantsoen 3 b 1069 RK Amsterdam

Schoolfoto van Johannesschool

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

De Johannesschool realiseert zich dat sociale veiligheid voortdurend vraagt om bewustwording en aandacht voor preventie. De Johannesschool is daarom gecertificeerd M5 school. Sociale veiligheid en pesten is een maandelijks terugkerend onderwerp van gesprek in de M5 rondes. Pesten wordt blootgelegd en pesters worden geholpen met stoppen. Desnoods door het toepassen van een maatregel.
Tevredenheid
8,7
Vergelijkbare scholen
8,2

Bron

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

De oudertevredenheidspeiling 2018 die is afgenomen door Scholen met Succes is helaas niet helemaal betrouwbaar door een te laag percentage respondenten. Toch is de Johannesschool tevreden met het percentage respondenten van 44% gezien het grote aantal ouders dat niet of onvoldoende Nederlands spreekt om deze enquête te kunnen invullen. De Johannesschool heeft haar uiterste best gedaan om het percentage respondenten zo hoog mogelijk te krijgen door ouders te helpen met het vertalen en invullen.

De Johannesschool gaat ondanks het feit dat de enquête niet volledig betrouwbaar is, zeker aan de slag met de wensen en suggesties van ouders in het komende schooljaar.

Tevredenheid
7,7

Terug naar boven