St. Jozefschool

Walter van Amersfoortstr 38 3791 AR Achterveld (Utrecht)

  • Schoolfoto van St. Jozefschool
  • Schoolfoto van St. Jozefschool
  • Schoolfoto van St. Jozefschool
  • Schoolfoto van St. Jozefschool
  • Schoolfoto van St. Jozefschool

In het kort

Toelichting van de school

Ieder kind laten stralen!

Een motto waar wij als St. Jozefschool ‘warm’ van worden. Niet alleen kijken naar het cognitieve, naar de resultaten, maar juist naar persoonlijke groei en vaardigheden die je nodig hebt om in de maatschappij te kunnen staan en ‘samen te leven’. Hierbij is ons pedagogisch klimaat een belangrijke basis om te groeien en te ontwikkelen.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en onze kinderen te zien stralen en groeien! Bel voor een afspraak 0342-451956 of mail naar directieskoa@jozefachterveld.nl.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Veilige leeromgeving
  • Onderwijs
  • Professioneel
  • Samenwerking
  • Betrokken

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

We zijn schooljaar 2022- 2023 gestart met 115 leerlingen. In de loop van het schooljaar zullen er diverse leerlingen op onze school starten als 4 jarige of instromen na bijvoorbeeld een verhuizing.

Het leerlingenaantal is de afgelopen jaren iets gedaald, de aankomende jaren zal het stabiliseren en in de toekomst door nieuwbouwprojecten weer groeien. De leerlingen zijn verdeeld over 5 groepen.

De meeste kinderen bij ons op school wonen in Achterveld of in de nabije omgeving, denk hierbij aan Leusden, De Glind, Terschuur, Stoutenburg en Barneveld.


Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
103
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Vanaf schooljaar 2021/2022 werken we met een zgn. 5-gelijke-dagen model. Dit betekent dat alle kinderen elke dag op dezelfde tijden naar school gaan en tussen de middag allemaal op school eten.  De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur.

Voor en na schooltijd is er voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang mogelijk, meer hierover leest u bij de veelgestelde vragen hiernaast.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven