Scholenopdekaart

Openbare Jenaplanschool Heijenoordschool

Openbare Jenaplanschool Heijenoordschool

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Onderwijsconcept: Jenaplan
Denominatie: Openbaar

De Heijenoordschool staat voor :

  • Goed onderwijs: Voor kinderen die zich ontwikkelen in relatie tot de wereld om hen heen, waar veel aandacht is voor taal, lezen, rekenen, wereld- oriëntatie, kunst en cultuur.
  • Goed onderwijs: Een grote onderWIJStuin; ‘ons groene klaslokaal’, waar kinderen kunnen ontdekken, werken en respectvol leren omgaan met de natuur.
  • Goed onderwijs: Een eigen theater waar kinderen kunnen leren zichzelf en hun werk te presenteren. Aan elkaar en aan hun ouders.
  • Goed onderwijs: Waar kinderen in stamgroepen van en met elkaar leren, waar zelfstandigheid en samenwerking belangrijk is.

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van Heijenoordschool. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten. Zo biedt dit SchoolVenster u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties.U ziet op dit moment nog maar een deel van de informatie. Dit overzicht wordt de komende maanden verder uitgebreid. Medio 2015 is het SchoolVenster compleet.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Gentiaanstraat 25
6813ES Arnhem

Telefoon:
026 44 50 676
Website:
www.heijenoordschool.nl
E-mailadres:
judith.vanderhidde@debasisfluvius.nl

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

De Basis, Stg. v. o.p. onderwijs Arnhem

Aantal scholen:
21
Aantal leerlingen:
5443
Website:
www.debasisfluvius.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband 25-06 PO


Foto-impressie