Griendencollege

Prof Kamerlingh Onnesln 109 3362 VE Sliedrecht

  • Schoolfoto van Griendencollege
  • Schoolfoto van Griendencollege
  • Schoolfoto van Griendencollege
  • Schoolfoto van Griendencollege
  • Schoolfoto van Griendencollege

Profielkeuze

Toelichting van de school

Media, Techniek, Zorg

Het Griendencollege is een vmbo-school die gespecialiseerd is in Media, Techniek & Technologie en Zorg. Wij bieden in de onderbouw een 'junior-programma' aan in alle drie richtingen. In leerjaar 2 bereiden wij de leerlingen voor op een keuze voor een van deze drie richtingen. De uitstroomrichting voor de leerlingen in de bovenbouw is het profiel Bouwen, Wonen, Interieur, het profiel Zorg & Welzijn, het profiel Dienstverlening & Producten en het profiel Media, Vormgeving en ICT. 

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

In het schoolplan beschrijft de school de onderwijsplannen voor een periode van vier jaar. Je leest er bijvoorbeeld welke manier van lesgeven de school kiest en hoe de kwaliteit van het onderwijs bewaakt en verbeterd wordt. In het document staat ook meer informatie over het personeel op de school.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Sommige leerlingen hebben extra zorg nodig. In het schoolondersteuningsprofiel legt de school voor ten minste vier jaar vast waar die extra ondersteuning uit bestaat. Want alleen de school zelf kan vertellen welke middelen er zijn om leerlingen optimaal te helpen.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven