Het Stedelijk Innova

Gronausestraat 300 7533 BM Enschede

  • Schoolfoto van Het Stedelijk Innova
  • Schoolfoto van Het Stedelijk Innova
  • Schoolfoto van Het Stedelijk Innova

Tevredenheid leerlingen

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Hier zie je hoe leerlingen deze school ervaren en hoe tevreden ze zijn over bijvoorbeeld de faciliteiten, de docenten en de begeleiding.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Met elkaar leven en leren

Leerlingen en personeel zijn samen verantwoordelijk, voor elkaar en voor de school. We geven inhoud aan dit principe via het programma “Herstelrecht”.

Herstelrecht is een internationaal gehanteerd pedagogisch model dat niet gericht is op straffen, maar op herstellen van schade door samen te werken, naar elkaar te luisteren en te leren van fouten en conflicten. Herstelrecht gaat uit van respect voor jezelf, voor de andere(n) en voor de omgeving. Je lost de dingen met elkaar op, zoals je dat in de wereld daarbuiten ook zou willen. Daarmee past het programma bij onze visie op betekenisvol leren, aan de hand van echte situaties.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,7
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven