Esdal College Locatie Boermarkeweg

Angelsloerdijk 13 c 7822 HK Emmen

Schoolfoto van Esdal College Locatie Boermarkeweg

Profielkeuze

Toelichting van de school

Het Esdal College Boermarkeweg is een school voor mavo/havo. In de onderbouw hebben wij een sportstroom, een techstroom, een cultuurstroom en een activiteitenprogramma. In de bovenbouw bieden wij mavo en mavo plus (met technologie en LO2 als mogelijke examenvakken). Wij besteden aandacht aan een gezellige sfeer in de school en hebben extra faciliteiten voor talenten op het gebied van sport, kunst of muziek.

Mavo/havo

  • Onderbouw: mavo/havo (voor leerlingen met een mavo- of mavo/havo-advies), een sportstroom, een cultuurstroom, een techstroom en activiteitenprogramma.
  • Bovenbouw: mavo (met technologie en LO2 als speciale keuzevakken). Voor de havo bovenbouw kun je, als je daar toelaatbaar bent, overstappen naar onze locatie op de Oosterstraat.

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

In het strategisch plan 2021-2026 is de richting en en de koers van het Esdal College beschreven en deze de locatie 'vertaald' in een eigen Schoolplan. Elk schooljaar wordt dit concreet uitgewerkt in een jaarplan.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Sommige leerlingen hebben extra zorg nodig. In het schoolondersteuningsprofiel legt de school voor ten minste vier jaar vast waar die extra ondersteuning uit bestaat. Want alleen de school zelf kan vertellen welke middelen er zijn om leerlingen optimaal te helpen.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven