Marne college

Schoolstraat 7 8701 DX Bolsward

  • Schoolfoto van Marne college
  • Schoolfoto van Marne college
  • Schoolfoto van Marne college
  • Schoolfoto van Marne college
  • Schoolfoto van Marne college

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

De school vindt het belangrijk om regelmatig van onze leerlingen feedback te krijgen over de organisatie en de kwaliteit van ons onderwijs. Jaarlijks enquêteren we de leerlingen over de kwaliteit van het onderwijs, begeleiding en veiligheid. Ook voeren we regelmatig gesprekken met leerlingpanels binnen de verschillende afdelingen. Vanwege de bijzondere omstandigheden in het schooljaar 2019-20 (Covid-19) hebben we dat jaar de enquête niet afgenomen.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2018-2019?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

De belangrijkste basisvoorwaarde om te kunnen leren is dat een kind zich op school veilig en prettig voelt. Om die reden zijn wij pas echt tevreden als geen enkele leerling zich op school gepest voelt. Het Marne college wordt door leerlingen, ouders en personeelsleden ervaren als een veilige en prettige school met aandacht voor elkaar waar de sfeer goed is. Onze leerlingen geven aan dat er weinig gepest wordt en als dat toch gebeurt, de school dat serieus oppakt.


Veelgestelde vragen

Terug naar boven