OSG Echnaton

Zwolleweg 1 1324 EL Almere

  • Echnaton is de Topsport Talentschool van Flevoland! Wij stemmen voor jou als topsporter school en sport zo goed mogelijk op elkaar af.
  • Dit schooljaar is Echnaton gestart met de Businesshavo, een kleinschalige praktische opleiding met een ondernemend en sportief karakter.
  • Op Echnaton heb je meer mentoruren dan op de meeste andere scholen. Je mentor helpt, ondersteunt, regelt, inspireert en motiveert.
  • In de onderbouw heeft Echnaton een uniek keuzeprogramma dat leerlingen naast hun reguliere lesrooster krijgen: de ech-Talentroutes.
  • Wij bieden extra LO in de onderbouw, het leerbedrijf sport en de examenvakken LO2 en BSM in de bovenbouw.

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Echnaton is blij met de reacties van de leerlingen. De school neemt de uitkomsten van de enquête serieus. In het leerlingpanel wordt met de leerlingen besproken wat er goed gaat en wat er beter kan. 

Echnaton maakt gebruik van de LAKS-monitor.

 

 

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Leerlingen zijn pas in staat om te leren en zichzelf te ontwikkelen als ze zich veilig genoeg voelen en zichzelf kunnen zijn. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school. De school toont het veiligheidsplan, het anti-pestprogramma, de anti-pestcoördinator en/of de vertrouwenspersoon.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Echnaton is blij met de reacties van de ouders. De school neemt de uitkomsten van de enquête serieus. In het ouderpanel wordt met de ouders besproken wat er goed gaat en wat er beter kan. 

 

 
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,6
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven