Bijbelgetrouw KindCentrum de Bongerd (Geref. Onderw. & Chr. kinderopvang)

Bongerdspad 2 7201 NV Zutphen

  • Schoolfoto van Bijbelgetrouw KindCentrum de Bongerd (Geref. Onderw. & Chr. kinderopvang)
  • Schoolfoto van Bijbelgetrouw KindCentrum de Bongerd (Geref. Onderw. & Chr. kinderopvang)
  • Schoolfoto van Bijbelgetrouw KindCentrum de Bongerd (Geref. Onderw. & Chr. kinderopvang)
  • Schoolfoto van Bijbelgetrouw KindCentrum de Bongerd (Geref. Onderw. & Chr. kinderopvang)

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

Onze school is verdeeld in groepen. Nieuwe kinderen beginnen in groep instap/1. Daarboven zitten de groepen 2, 3, 4, 5, 6/7 en 7/8. Iedere groep heeft een groepsleerkracht: de centrale persoon in het onderwijs van uw kind. Iedere groepsleerkracht heeft een duo-collega, die ook een of meerdere dagen lesgeeft aan de groep.

Naast de leerkrachten werken er nog meer mensen op onze school. Zo hebben we bijvoorbeeld een Remedial Teacher, Intern Begeleider en onderwijsassistent. Zij helpen de leerkrachten om het onderwijs voor alle kinderen passend te maken. 

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Combinatiegroepen

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

"Geloof in groei": dat doen we niet alleen bij 'gemiddelde' kinderen, maar bij íeder kind. We proberen daarom altijd maatwerk te leveren bij kinderen die aanpassingen nodig hebben.

Binnen ons team is kennis aanwezig rond verstandelijke beperkingen, ASS, ADHD, ADD, gedragsproblemen en dyslexie. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om expertise van buiten ons team in te schakelen. Dat kan bijvoorbeeld via onze vaste orthopedagoge van stichting Kompas. 

Heeft uw kind speciale zorg nodig? We spreken de mogelijkheden graag met u door!

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Aanbod voor het jonge kind

Toelichting van de school

KindCentrum de Bongerd heeft onder hetzelfde dak ook opvang voor peuters en BSO. Hiervoor is samenwerking aangegaan met Stichting KOALAH. Deze stichting is vanuit scholenkoepel CorDeo opgericht met het doel christelijke kinderopvang te verzorgen.Peuteropvang en BSO De Bongerd sluiten aan bij de gelijknamige basisschool, zowel inhoudelijk als praktisch. De opvang onderscheidt zich op het gebied van identiteit, kwaliteit en doorgaande lijn in de opvoeding. Samenwerken en afstemmen met als doel een doorgaande lijn biedt een meerwaarde voor de ontwikkeling van kinderen.De peuteropvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag in de schoolweken van 8.25 uur – 14.45 uur. Juf Hanneke, juf Ieke en juf Eline bieden de peuters van 2 tot 4 jaar iedere opvang een fijn programma. Zij werken met het VE-programma Uk en Puk. Peuters vanaf 2,5 jaar met een VVE-indicatie zijn daarom ook van harte welkom.

Terug naar boven