Lindenhage

Platanenlaan 3 6903 DK Zevenaar

Schoolfoto van Lindenhage

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Basisschool Lindenhage hanteert de vragenlijsten behorende bij het volgsysteem ZIEN! (gekoppeld aan Parnassys) als indicator om de veiligheid op schoolniveau in kaart te brengen en te analyseren. Tevens worden de vragenlijsten sociale vaardigheden afgenomen bij de leerlingen van de groepen 5,6,7 en 8. In de bijlage valt de analyse van de vragenlijst veiligheid te bekijken. De analyse laat zien dat Lindenhage een overwegend veilige school is voor haar leerlingen. Daarnaast is beschreven op welke manier Lindenhage hiervoor zorgdraagt en welke ambities de school heeft.

De school peilt tweejaarlijks de leerling tevredenheid via de vragenlijsten van DUO Onderwijsonderzoek en Advies. De laatste peiling is geweest in januari 2019. De algemene tevredenheid onder leerlingen was een 8,4. Dit is 0,4 punt hoger dan landelijk gemiddeld. De leerlingen geven aan erg tevreden te zijn over de leerkrachten, het welbevinden en de veiligheid op school. Ze geven daarnaast ook aan dat gepersonaliseerd leren en aandacht voor praktische vaardigheden een aandachtspunt zijn. Verbeterpunten zijn volgens de leerlingen de voorzieningen. Deze punten zijn alleen meegenomen bij de vormgeving van het schoolplan 2020-2024. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

De school peilt tweejaarlijks de oudertevredenheid via de vragenlijsten van DUO Onderwijsonderzoek en Advies. De laatste peiling is geweest in januari 2019. De algemene tevredenheid onder ouders was een 8.0. De school scoort hiermee 0,4 punt hoger dan landelijk gemiddelde. De school en de sfeer komen als sterke punten naar voren. Als verbeterpunten kwamen de voorzieningen en gepersonaliseerd leren naar voren. Beide punten zijn meegenomen binnen de schoolontwikkeling. Gepersonaliseerd leren als groot ontwikkeldoel binnen het schoolplan. De voorzieningen worden verbeterd door de realisatie van renovatie van ons gebouw. 

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven