CBS De Adelaar

Heerenveenseweg 36 8471 BG Wolvega

  • Schoolfoto van CBS De Adelaar
  • Schoolfoto van CBS De Adelaar
  • Schoolfoto van CBS De Adelaar
  • Schoolfoto van CBS De Adelaar
  • Schoolfoto van CBS De Adelaar

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Er zijn geen vakleerkrachten aanwezig op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Door het tekort aan leerkrachten is het lastig om vervanging te regelen voor een zieke leerkracht of een leerkracht met studieverlof of ander bijzonder verlof. Met ingang van het schooljaar 2018-2019 hopen we dat dit is opgelost door een extra leerkracht op CBS De Adelaar te benoemen voor vervanging. Deze leerkracht wordt o.a. bekostigd uit de financiële middelen die zijn vrij gekomen voor werkdrukverlaging. Wanneer geen vervanging nodig is, wordt de betreffende leerkracht voor andere werkzaamheden ingezet die leiden tot werkdrukverlaging van de leerkrachten.

Wanneer de extra leerkracht al is ingezet voor vervanging, wordt via Vervangers.nl geprobeerd om gepaste vervanging te zoeken. Lukt het niet om vervanging bij verlof te organiseren, omdat er geen vervanging beschikbaar is, dan kan het zijn dat een groep leerlingen wordt gevraagd thuis te blijven. 

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven