De Horn

Overloop 2 3961 KE Wijk bij Duurstede

  • Heeft een kind extra uitleg nodig? Geen probleem. Onze leerkrachten zijn hiervoor opgeleid en doen dit met veel plezier!
  • Wat zijn de capaciteiten van uw kind? Vanuit die kennis stellen wij de doelen. Op deze manier werken de kinderen  aan hun eigen doelen.
  • We springen over sloten, klimmen over hekken etc. Heerlijk buiten sporten!
  • Om de twee jaar fietsen de leerlingen van groep 7 en 8 van Amsterdam naar Tiel. Leren van de historie van deze waterweg.
  • Wat gaat goed, wat kan beter? Wie heeft een idee? De klassenvergadering nieuw dit schooljaar 2021/2022

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

Regelmatig laten we door het bedrijf 'Scholen met Succes' peilingen uitvoeren. De volgende peilingen zijn in 2018 uitgevoerd:

Oudertevredenheidspeiling

Leerlingtevredenheidspeiling

Personeelstevredenheidspeiling

De volgende peiling wordt uitgezet in 2022.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Tevredenheid

Hieronder wordt een (automatisch gegenereerde) samenvatting weergegeven van de opvallendste punten per rubriek.

Indien er in een rubriek geen opvallende punten zijn, wordt deze rubriek niet weergegeven. Door afrondingsverschillen is het mogelijk dat het genoemde percentage afwijkt van de percentages uit de betreffende vraag.

Schoolgebouw

De school wordt door veel ouders gewaardeerd ten aanzien van 'Sfeer en inrichting schoolgebouw' (92% van de ouders is hierover tevreden). Ook zijn veel ouders tevreden over 'Uiterlijk van het gebouw' (91%). 

Omgeving van de school

De school wordt door veel ouders gewaardeerd ten aanzien van 'Veiligheid op het plein' (93% van de ouders is hierover tevreden). Relatief veel ouders zijn ontevreden ten aanzien van 'Speelmogelijkheden op het plein' (20%). 

Begeleiding

De school wordt door veel ouders gewaardeerd ten aanzien van 'Omgang leerkracht met de leerlingen' (88% van de ouders is hierover tevreden). 

 Sfeer

De school wordt door veel ouders gewaardeerd ten aanzien van 'Sfeer in de klas' (89% van de ouders is hierover tevreden). Ook zijn veel ouders tevreden over 'Omgang van de kinderen onderling' (86%). 

Kennisontwikkeling

De school wordt door veel ouders gewaardeerd ten aanzien van 'Aandacht voor werken met de computer' (91% van de ouders is hierover tevreden). Ook zijn veel ouders tevreden over 'Hoe tevreden bent u over het IPC aanbod?' (88%). 

Persoonlijke ontwikkeling

De school wordt door veel ouders gewaardeerd ten aanzien van 'Aandacht voor uitstapjes en excursies' (93% van de ouders is hierover tevreden). Ook zijn veel ouders tevreden over 'Aandacht voor gymnastiek' (86%). Relatief veel ouders zijn ontevreden ten aanzien van 'Aandacht voor creatieve vakken' (18%). 

Schooltijden

De school wordt door veel ouders gewaardeerd ten aanzien van 'Huidige schooltijden' (96% van de ouders is hierover tevreden). Schoolregels, rust en orde De school wordt door veel ouders gewaardeerd ten aanzien van 'Duidelijkheid van de schoolregels' (86% van de ouders is hierover tevreden). 

De leerkracht

De school wordt door veel ouders gewaardeerd ten aanzien van 'Inzet en enthousiasme leerkracht' (90% van de ouders is hierover tevreden). Ook zijn veel ouders tevreden over 'Deskundigheid leerkracht' (88%). Contact met de school. Relatief veel ouders zijn ontevreden ten aanzien van 'Informatievoorziening over de school' (22%) en 'Informatievoorziening over het kind' (18%). 

Januari 2022

  • De informatievoorziening is sterk verbeterd. Ouders, leerkrachten en directie maken nu gebruik van de schoolapp. Alle ouders zijn nu iedere dag op de hoogte van het wel en wee.
  • In 2022 wordt de volgende enquête uitgezet. Dit gebeurt eenmaal in de vier jaar.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven