CNS De Regenboog

Abraham Beeckmanlaan 16 4691 JZ Tholen

  • Schoolfoto van CNS De Regenboog
  • Schoolfoto van CNS De Regenboog
  • Schoolfoto van CNS De Regenboog
  • Schoolfoto van CNS De Regenboog
  • Schoolfoto van CNS De Regenboog

Het team

Toelichting van de school

Naast muziek en sport en spel, is er een kook juf aanwezig op onze school. Bewust worden van gezonde voeding, zelf voedsel bereiden en lessen over een gezonde levensstijl neemt een plek in in ons onderwijs curriculum.

De natuurwerkgroep geeft natuurlessen in samenwerking met de natuurvereniging Tholen. We helpen onder andere met het snoeien van wilgen, zijn betrokken bij het natuurbehoud, maken uitstapjes naar de Oosterschelde en zijn betrokken bij landbouw, tuinbouw en boeren bedrijven. Onze natuurspeeltuin is per kwartaal onderzoeksgebied om de bodem kwaliteit te bestuderen met de leerlingen. Dit alles maakt onderdeel uit van de lessen natuur en milieu.

Voor het komende jaar willen we wetenschap en techniek een plek geven in ons onderwijsprogramma. Al deze elementen zijn terug te vinden in ons Burgerschapsplan.

Op het talentenplein kunnen we zowel drama, als handvaardigheid, als andere creatieve lessen uitvoeren. Talentontwikkeling staat bij ons op de agenda.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Wij lossen vervangingsvragen zoveel als mogelijk intern op. We proberen het aantal wisselende invallers zo laag mogelijk te houden.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven