RK Basisschool Pius X

Kapelaan Kockstraat 48 4651 XE Steenbergen

Schoolfoto van RK Basisschool Pius X

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Onze school heeft, om de leerlingtevredenheid te meten, gebruik gemaakt van de enquête binnen Mijn Vensters - Scholen op de Kaart. Op deze pagina leest u de resultaten. De resultaten zijn betrouwbaar, maar niet alleen deze tevredenheidsenquête, ook onze eigen pestenquête, sociogram en Zien! geven ons belangrijke informatie. Daarnaast hoort bij de cijfers altijd een verhaal! 

Elke dag zetten we ons voor de volle 100% in voor alle kinderen op onze school. Veilig, Vooruitstrevend en Kansrijk willen we zijn. Kinderen moeten zich veilig voelen en (zoveel mogelijk) graag naar school gaan, dan pas kunnen ze zich ontplooien en excelleren waar ze goed in zijn: de wereld ontdekken en er ontzettend veel van leren. Wij dragen daar ons steentje graag aan bij en doen er alles aan dat te doen slagen als kleine basisschool, midden in het dorp Welberg, onderdeel van deze hele mooie gemeenschap!

Maar we kunnen het niet alleen! Samen met ouders, externe begeleiders en wie er allemaal bij het kind betrokken zijn, geven we vorm aan de ruimte waarin de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Tevredenheid
7,8
Vergelijkbare scholen
8,1

Bron

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Het is ontzettend jammer dat onvoldoende ouders de enquête hebben ingevuld zodat nu geen betrouwbaar resultaat weergegeven wordt.
Tevredenheid
7,6
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven