OBS de Berkenhorst

Staphorster Kerkweg 40 7951 JS Staphorst

Schoolfoto van OBS de Berkenhorst

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

In schooljaar 2020-2021 is er een vragenlijst onderwijskwaliteit afgenomen onder de leerlingen van groep 6 t/m 8. De leerlingen geven de Berkenhorst gemiddeld een 8,7!

Leerlingen vinden dat ze genoeg leren op De Berkenhorst. Ze hebben het gevoel dat ze gezien worden door hun leerkracht en dat er goed les wordt gegeven.

Leerlingen zien ook een paar verbeterpunten voor de school. Zo kan er beter afgestemd worden op wat de leerlingen nodig hebben. Leerlingen zouden graag zien dat er meer gesproken wordt met hen over het leren. Leerlingen hebben weinig plezier in (begrijpend) lezen.

Deze punten worden meegenomen in de schoolontwikkeling.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In schooljaar 2020-2021 is er een oudertevredenheidspeiling afgenomen. Ouder geven de Berkenhorst gemiddeld een 7,8. Ouders vinden dat er goed les wordt gegeven op De Berkenhorst. Kinderen hebben het er naar hun zin. Het contact tussen ouders en  leerkrachten is goed. Als school doen we wat we zeggen. Ouders raden onze school aan.

Ouders zien ook een paar verbeterpunten voor de school. Zo kan er beter afgestemd worden op wat de leerlingen nodig hebben. Op het gebied van rekenen en taal zouden leerlingen nog meer uitgedaagd kunnen worden. Deze punten nemen we als school natuurlijk ter harte.

Deze punten nemen we mee in onze schoolontwikkeling.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven