Rooms-Katholieke Basisschool Paus Johannes

Sperwer 1 1834 XN Sint Pancras

Schoolfoto van Rooms-Katholieke Basisschool Paus Johannes

In het kort

Toelichting van de school

De leerlingen, medewerkers, het schoolgebouw en de omgeving: samen vormen ze de school. Daarom is deze school uniek. Hoe de dynamiek en de sfeer op school zijn, dat kan alleen de school je vertellen. Met hĂșn verhaal bij hun eigen cijfers en bij cijfers van bijvoorbeeld DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Kortom, je krijgt een betrouwbaar beeld van de school en van wat de school doet aan goed onderwijs.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Onze school heeft een goede naam in Sint Pancras en daarbuiten. Jaarlijks starten tussen de 30 en 40 leerlingen nieuw op onze school. Bijna wekelijks worden mensen rondgeleid om kennis te komen maken.  De laatste jaren was het aantal schoolverlaters iets hoger dan het aantal nieuwe instromende leerlingen hetgeen een verklaring is voor het iets dalende aantal leerlingen.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
269
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven