Samenwerkingsschool De Veenvogel

Hazeweg 3 2441 AD Nieuwveen

Schoolfoto van Samenwerkingsschool De Veenvogel

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
8,2

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Wij zijn blij met de resultaten van de oudertevredenheidspeiling van 2023-2024. Ze houden ons een spiegel voor en tonen wat goed gaat en waar ontwikkelpunten liggen. Bij de aandachtspunten die wij als school vorig jaar en dit jaar geformuleerd hebben zien wij een hogere waardering dan vorig schooljaar. We zijn trots op die duidelijk hogere waardering voor de opvoedkundige aanpak, het contact tussen school en ouders en de vakbekwaamheid van leerkrachten.

Bovenaan het de uitslagen staat niet voor niets 'met plezier naar school gaan'. Het is heel fijn te mogen zien dat onze leerlingen dit jaar opnieuw met meer plezier naar school gaan dan ervoor.

Ook op het gebied van uitdagend(er) onderwijs hebben we de eerste, nodige stappen gezet. Leerlingen, ouders en teamleden denken en praten over wat we nodig hebben om verder te komen en de ontwikkelingen te borgen.


Tevredenheid
7,5

Terug naar boven