Kindcentrum de Rietgors

Spankerenseweg 3 6974 BA Leuvenheim

Schoolfoto van Kindcentrum de Rietgors

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Er zijn geen vakleerkrachten aanwezig op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Een personeelslid wordt vervangen bij ziekte of verlof. Hiervoor zijn we aangesloten bij de vervangingspool IJsselpool. Dit bureau beschikt over invallers in vaste dienst en invallers oproepbasis. Met de inzet van deze invallers wordt het grootste deel van de vervanging opgelost. In uiterste nood worden kinderen naar huis gestuurd, hierover ontvangen de ouders altijd bericht. In die situatie zal de school zorg dragen voor opvang van kinderen, waarvan de ouders niet thuis (kunnen) zijn.

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Combinatiegroepen
  • Groepsdoorbrekende niveaugroepen

Terug naar boven