Kindcentrum de Vaart

Prof. Dr. Obbinkstraat 3B 9423 PR Hoogersmilde

Schoolfoto van Kindcentrum de Vaart

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Combinatiegroepen

Hoe wordt de tijd op school besteed?

Leerjaar 3 t/m 8

Bron

Extra ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Op onze school werkt een enthousiast en professioneel team. 's Morgens zijn de basisvakken aan de orde in vier kleine groepen. Er is dan instructie op meerdere niveaus instructie. 's Middags is er Natuur & Techniek/Kunstzinnige Orientatie/ Bewegingsonderwijs/Engels in grotere groepen.
Voor elk kind zoekt de leerkracht de juiste zorg, begeleiding en onderwijs.
Voor leerlingen met een beperking proberen we in overleg met de ouders naar de juiste vorm te zoeken. Lukt dit niet dan zoeken we samen naar andere mogelijkheden, binnen maar ook buiten onze grenzen.

 

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Terug naar boven