Basisschool De Ganzebloem

Saruman 1 5663 SK Geldrop

  • Wekelijks twee keer gym en bij de kleuters gaan we elke dag de speelzaal in. Dit is zo belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.
  • Spelend leren. Wat een betrokkenheid!
  • Leren doen we op verschillende manieren.
  • Fides helpt ons in ons fijne pedagogische klimaat. We helpen kinderen met zelfvertrouwen in het leven te staan.
  • Groep 8 maakt jaarlijks een spetterende afscheidsvoorstelling.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Tweejaarlijks onderzoeken wij a.d.h.v. een anonieme vragenlijst de tevredenheid en de sociale veiligheid van onze leerlingen in de groepen 5 t/m 8. Daarnaast meten we de sociale veiligheid van alle kinderen 1x per jaar.  Zie hiervoor het onderdeel Sociale ontwikkeling.

We doen het goed! Kinderen geven ons gemiddeld een 8,3. Wij gaan verder zoals we nu bezig zijn. We zijn ons hierin nu wel extra bewust van de kinderen die (nog) niet voldoende voor zichzelf op durven komen. We blijven Fides hiervoor inzetten.

De grote verbeterpunten komen altijd terug in ons jaarplan. Belangrijkste doel vanuit het tevredenheidsonderzoek onder kinderen en leerkrachten komend schooljaar is het verbeteren van ons aanbod in mediawijsheid.

Tevredenheid
8,3

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Al met al kunnen we heel trots zijn op hoe tevreden ouders over ons zijn. De ingeslagen schoolontwikkeling zullen we zeker doorzetten, zodat deze tevredenheid bij ouders blijvend zal zijn en wellicht zelfs nog kan verbeteren. We halen geen specifieke actiepunten uit dit tevredenheidsonderzoek. Wel zullen we met medezeggenschapsraad en ouderraad in gesprek gaan en blijven over ouderavonden en passende/wenselijke activiteiten voor ouders.

De grote verbeterpunten komen altijd terug in ons jaarplan.

Tevredenheid
8,0

Terug naar boven