Rooms Katholieke Basisschool Panta Rhei

Jan van Scorelstraat 9 7741 XM Coevorden

Kleuters kiezen voor zelfstandig activiteit in een spelhoek, weektaak werken of worden uitgenodigd voor begeleid werken met de leerkracht.

In het kort

Toelichting van de school

Doen wat werkt
De kwaliteit van het onderwijs is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. Onze school is onderwijskundig en pedagogisch afgestemd op de eisen van de huidige maatschappij. Nieuwe ontwikkelingen worden ingepast in het bestaande. Wat tijdloos is, is het belang van een goede sfeer in een groep en dat kinderen goed leren rekenen, lezen en schrijven. Daarnaast vindt er voldoende kennisoverdracht plaats. Wij bieden een breed onderwijspakket aan, zodat uw kind bij het verlaten van de basisschool goed het vervolgonderwijs binnen kan stappen.

Naast het hele leerproces, waarin wij uitgaan van het hoogst haalbare, willen wij ook andere talenten van een leerling de ruimte geven om tot ontwikkeling te komen. Wij bieden dus ook ruimte voor creatieve vakken, sportieve activiteiten en culturele uitstapjes. Wij werken dagelijks aan de kwaliteit van ons onderwijs allemaal met één doel: het beste onderwijs voor onze leerlingen.


Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Plezier voorop!
  • Goede sfeer!
  • Goed rekenen, lezen, schrijven
  • Samen leren met plezier
  • Vanuit vertrouwen

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Basisschool Panta Rhei is een school met vier groepen en ongeveer 50 leerlingen. Panta Rhei bevindt zich in de wijk Poppenhare in het schoolgebouw van Brede school SOM aan de Jan van Scorelstraat 9. 

Per schooljaar 2022-2023 werkt basisschool Panta Rhei met kleine combinatiegroepen. Groep 1-2, 3-4, 5-6 en 7-8


Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
44
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Maandag, dinsdag en donderdag kan er op school overgebleven worden. Dit wordt verzorgd door een overblijfhulp. Kosten hiervoor zijn €1,- per kind, per dag. Dit kan worden betaald bij de overblijfhulp. 

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven