Openbare Basisschool De Regenboog

Heycoplaan 13 -15 3621 WS Breukelen

Schoolfoto van Openbare Basisschool De Regenboog

Het team

Toelichting van de school

Omdat we bewegingsonderwijs voor onze kinderen belangrijk vinden, kiezen we ervoor om wekelijks beide gymlessen door onze vakleerkracht te laten geven. 

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Bij vervanging (ziekte en/of verlof) zullen we in eerste instantie onderzoeken of één van de collega's beschikbaar is om een groep over te nemen. Als dat niet mogelijk is maken we gebruik van invallers die we via Interteach inhuren. 

Het komt soms voor dat er geen invalleerkrachten beschikbaar zijn. In dat geval zullen we de eerste dag de kinderen verdelen over de ander groepen. Als de dag erna nog niemand beschikbaar is krijgen de kinderen een dag thuisonderwijs. Als het mogelijk is zal één van de collega's na schooltijd beschikbaar zijn voor on line vragen (een digitaal spreekuur). 

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

Op onze school werken we met een leerstofjaarklassensysteem waarbij de kinderen van één jaargroep bij elkaar in de klas zitten. Soms maken we een combinatiegroep omdat het leerlingaantal in de groep anders te groot wordt. Afgelopen jaren hebben we een combinatiegroep 7/8. 

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen
  • Combinatiegroepen

Terug naar boven