Basisschool Step

Jacob van Campenstraat 2 7606 TW Almelo

Schoolfoto van Basisschool Step

Het team

Toelichting van de school

Het team van Step! bestaat uit 9 leerkrachten, 2 onderwijsassistenten, 1 intern begeleider, 1 directeur en 1 conciërge. Het team is een mix van startende en ervaren leerkrachten. Binnen het team zijn verschillende expertises aanwezig.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Om de vervangingen van leerkrachten op alle OPOA-scholen goed te regelen is vervangingsbeleid opgesteld (‘Vervangingsbeleid Stichting OPOA’, versie maart 2021). Hierin staan de OPOA uitgangspunten vermeld die worden aangehouden bij het maken van keuzes voor vervanging. Het vervangingsbeleid is te vinden op www.opoa.nl.

Bij afwezigheid van leerkrachten door ziekte, verlof of scholing wordt zoveel mogelijk gezorgd voor een vervangende leerkracht. Dit kan een collega leerkracht zijn of een invaller afkomstig van het Mobiliteitscentrum OBT. Indien er geen vervangende leerkracht gevonden kan worden zal de school alle mogelijke inspanningen doen om de groep op te vangen. Alleen in het uiterste geval kan het voorkomen dat een klas naar huis wordt gestuurd. U ontvangt hierover tijdig bericht. Bij langdurige afwezigheid zullen groepen om beurten naar huis worden gestuurd.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

We hebben voor dit onderdeel geen gegevens (ontvangen).

Terug naar boven