RGO Beroepscampus (vmbo)

Langeweg 111 3245 KG Sommelsdijk

  • Schoolfoto van RGO Beroepscampus (vmbo)
  • Schoolfoto van RGO Beroepscampus (vmbo)
  • Schoolfoto van RGO Beroepscampus (vmbo)
  • Schoolfoto van RGO Beroepscampus (vmbo)
  • Schoolfoto van RGO Beroepscampus (vmbo)

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

In het schooljaar 2022-2023 is de leerlingtevredenheid en sociale veiligheid gemeten met de vragenlijst van kwaliteitscholen De leerlingen geven een gemiddeld cijfer van 7,6. Dat is 0,3 hoger ten opzichte van vergelijkbare scholen. Uiteraard gaan we aan de slag met de verbeterpunten! Over het algemeen zijn leerlingen behoorlijk tevreden en dit beeld zien we nu meerdere jaren.

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Leerlingen zijn pas in staat om te leren en zichzelf te ontwikkelen als ze zich veilig genoeg voelen en zichzelf kunnen zijn. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school. De school toont het veiligheidsplan, het anti-pestprogramma, de anti-pestcoördinator en/of de vertrouwenspersoon.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Jaarlijks wordt een tevredenheidsonderzoek onder de ouders van de leerlingen van de RGO uitgevoerd. De resultaten worden geanalyseerd. De conclusies van de analyses worden ieder jaar meegenomen in de plannen die gemaakt worden ten behoeve van de kwaliteitsverbetering. Het gemiddelde rapportcijfer is gelijk t.o.v. het vorig schooljaar. Het rapportcijfer is 0,3 punten hoger ten opzichte van vergelijkbare scholen.

M.b.t. de positieve resultaten van het oudertevredenheidsonderzoek zullen we ons best doen deze te continueren. De aandachtspunten ter verbetering zullen verder worden geanalyseerd en verbeterd. Zo worden ook de opmerkingen die in het onderzoek zijn gemaakt serieus meegenomen. We hopen dat onze ouders hier snel resultaat van zullen zien.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
8,1
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven