Rutger Kopland VO Eemsdelta voor brede onderbouw + vmbo-tl

Poststraat 1 9628 AA Siddeburen

Schoolfoto van Rutger Kopland VO Eemsdelta voor brede onderbouw + vmbo-tl

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Het tevredenheidsonderzoek is afgenomen onder alle leerlingen van het Rutger Kopland in maart van 2023 volgens de geldende richtlijnen. De school voldoet aan de minimaal vereiste betrouwbaarheid. In september 2023 starten deze leerlingen in een nieuw gebouw aan de Poststraat 1 in Appingedam

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Scholen zijn een ontmoetingsplaats van en voor vele mensen. De scholen willen dat de school een veilige omgeving is waar leerlingen en docenten zich op hun gemak voelen, waar goed en prettig gewerkt en geleerd kan worden. Toch verloopt het interactieproces (soms letterlijk) niet altijd zonder slag of stoot. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Het oudertevredenheidsonderzoek is afgenomen onder de ouders van alle leerlingen van het Rutger Kopland volgens de geldende richtlijnen in april 2023. De lage respons op dit onderzoek maakt dat het niet mogelijk is voor het Rutger Kopland om representatieve conclusies te trekken. Omdat het Rutger Kopland veel belang hecht aan de input van ouder, is besloten de oudertevredenheidsonderzoeken in maart 2024 opnieuw uit te zetten.

Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,1
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven