Katholieke School voor Pro

Sittarderweg 75 6412 CC Heerlen

Schoolfoto van Katholieke School voor Pro

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Jaarlijks wordt een tevredenheidsmeting (in de maanden maart/april) gehouden bij leerlingen, inclusief een meting aangaande sociale veiligheid. Daarmee voldoen we aan wettelijke eisen vanuit inspectie en ministerie. Voor het schooljaar 2023-2024 staan de resultaten van beide scholen op de schoolpagina van de Scholen voor praktijkonderwijs Parkstad Limburg (26KZ).
Weergave Tevredenheid leerlingen ProZo!

Tevredenheid
7,0

Bron

Veiligheid op deze school

Leerlingen zijn pas in staat om te leren en zichzelf te ontwikkelen als ze zich veilig genoeg voelen en zichzelf kunnen zijn. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school. De school toont het veiligheidsplan, het anti-pestprogramma, de anti-pestcoördinator en/of de vertrouwenspersoon.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de ouders van leerlingen tevreden zijn over de school. De ouders krijgen dan de ProZo!-vragenlijst van de Sectorraad Praktijkonderwijs om in te vullen, meestal online. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen. Hier zie je hoe tevreden ouders over deze school zijn.

Weergave Tevredenheid Ouders ProZo!

Tevredenheid
7,3
Vergelijkbare scholen
7,6

Terug naar boven