Almere College, Ontmoetingsschool voor Praktijkonderwijs

Educalaan 8 A 8251 GC Dronten

Schoolfoto van Almere College, Ontmoetingsschool voor Praktijkonderwijs

In het kort

Toelichting van de school

In de afdeling praktijkonderwijs leren en ontwikkelen we in de ontmoeting met de ander. We creëren samen een ondernemende en actieve leeromgeving voor iedereen. Er werken vakbekwame mensen, die met leerlingen het maximale bereiken: startklaar voor hun toekomst.

De basis op orde, de blik op de toekomst! Ontmoeting: Wij zien jou, je bent wat, wij zien dat en je hoort erbij! Actief: Zijn er nieuwe vragen of wensen, dan zoeken we samen actief naar goede oplossingen. Betrokken: Elk mens, kind en volwassene, is uniek.

Wij zien dat en samen met alle betrokkenen gaan we voor optimale ontwikkeling van die unieke mensen.Ondernemend: Waar een wil is, is een weg. We grijpen alle mogelijkheden aan om het voor elkaar te krijgen dat leerlingen op een voor hen geschikte plek terecht komen.

Vakbekwaam: We weten waar we het over hebben en voor wie we het doen!

Kenmerken van de school

  • Vakbekwaam
  • Ondernemend
  • Ontmoeten
  • Actief
  • Betrokken

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

  • praktijkonderwijs

Bron

Bovenbouw

  • praktijkonderwijs

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
125

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven