Almere College, Ontmoetingsschool voor Praktijkonderwijs

Educalaan 8 A 8251 GC Dronten

Schoolfoto van Almere College, Ontmoetingsschool voor Praktijkonderwijs

In het kort

Toelichting van de school

We helpen jou op weg naar de best mogelijke plek voor jou in de maatschappij. Dat is een belangrijk doel van het onderwijs dat je bij ons volgt. Daarom kijken we niet alleen naar je diploma. Samen met jou en je ouders kijken we ook naar wat het beste voor jou is. Na onze school verder leren of aan het werk in je eerste vaste baan!

Maatwerk voor elke leerling. Bij ons krijg je maatwerk. We kijken goed naar wat je al kan en helpen je dan net een stapje verder. Stapje voor stapje kom je zo een heel eind. Wij noemen deze methode +1.Leren in je eigen tempo. Bij ons in de klas leer je in je eigen tempo. Want iedereen is anders. Iedereen kan sommige dingen al wel en andere dingen nog niet. Daar houden we altijd rekening mee. School verlaten met een diploma. Aan het einde van de opleiding verlaat iedereen de school met een diploma. En daar mogen we met zijn allen trots op zijn!

Kenmerken van de school

  • Vakbekwaam
  • Ondernemend
  • Ontmoeten
  • Actief
  • Betrokken

Welke niveaus kan je volgen op deze school?

Onderbouw

  • praktijkonderwijs

Bron

Bovenbouw

  • praktijkonderwijs

Bron

Bezoek deze school

We hebben nog niet doorgekregen wanneer je de school kan bezoeken.
Kijk op de website van de school voor meer informatie.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
125

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven