Campus VO Eemsdelta voor havo/vwo/vwo+, Rudolph Pabus Cleveringa

Pastorielaan 4 9901 CE Appingedam

Schoolfoto van Campus VO Eemsdelta voor havo/vwo/vwo+, Rudolph Pabus Cleveringa

Tevredenheid leerlingen

Toelichting van de school

Het tevredenheidsonderzoek is in maart/april 2023 afgenomen onder àlle leerlingen volgens de geldende richtlijnen. De school voldoet aan de gewenste betrouwbaarheid. 

In september van 2022 zijn alle leerlingen van het Rudolph Pabus Celveringa verhuisd naar de Campus VO Eemsdelta. Gedurende het jaar zijn er nog resterende bouwactiviteiten geweest en de aankleding van het gebouw is voortgezet. In de komende jaren zullen de leerlingen van het Rudolph Pabus Cleveringa de school verder eigen maken. 

Hoe tevreden zijn de leerlingen in 2022-2023?

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. De leerlingen hebben elk jaar vragenlijsten ingevuld en in de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school. Als er meerdere onderwijssoorten door de school worden aangeboden, kan je met de knoppen boven de grafiek de resultaten van andere niveaus zien.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?
Weergave Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Sfeer en veiligheid

Sfeer

Bron

Sfeer in de afgelopen jaren
Weergave Sfeer in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid

Bron

Veiligheid in de afgelopen jaren
Weergave Veiligheid in de afgelopen jaren

Bron

Veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Scholen zijn een ontmoetingsplaats van en voor vele mensen. De scholen willen dat de school een veilige omgeving is waar leerlingen en docenten zich op hun gemak voelen, waar goed en prettig gewerkt en geleerd kan worden. Toch verloopt het interactieproces (soms letterlijk) niet altijd zonder slag of stoot. Lees hier hoe wordt gezorgd voor veiligheid binnen de school.

Veelgestelde vragen

Tevredenheid ouders

Toelichting van de school

Het oudertevredenheidsonderzoek is afgenomen onder de ouders van alle leerlingen van het Rudolph Pabus Cleveringa volgens de geldige richtlijnen in april 2023. De oudertevredenheid is op het Rudolph Pabus Cleveringa in de afgelopen twee jaar grotendeels stabiel gebleven. In 2024 zal er opnieuw een oudertevredenheidsonderzoek worden uitgezet.
Weergave Tevredenheid ouders

Tevredenheid
7,3
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven