Hubertus & Berkhoff, De Culinaire Vakschool

Betuwestraat 29 1079 PR Amsterdam

  • In de bovenbouw kun je je aanmelden voor Top-klassen. Je krijgt dan de fijne kneepjes uitgelegd door echte vakmensen uit het bedrijfsleven.
  • Vanaf het eerste leerjaar zijn de kook-, bak- en serveerlessen gericht op zelfstandig werken en ambachtelijk vakmanschap.
  • Als je bij ons vmbo kader doet, dan kun je kiezen voor tweetalig onderwijs (TTO). De voertaal bij 30% van de lestijd is dan Engels.

Profielkeuze

Een leerling kiest voor de bovenbouw een profiel dat past bij zijn of haar interesses. Een profiel is een combinatie van eindexamenvakken en sluit aan bij een vervolgopleiding of een toekomstige baan. Wat kiezen de leerlingen van deze school?

Welke profielen volgen de examendeelnemers?
Weergave Profielkeuze

Bron

Het schoolplan

Toelichting van de school

Net toegevoegd ons meerjarig schoolplan. De versie die is geüpload is de versie zonder bijlages. Uiteraard hebben wij die ook, op verzoek kunnen wij die e-mailen. Mail naar; r.versteeg@hubertusberkhoff.vova.nl voor de versie met bijlages.

Download het schoolplan

Ondersteuning van de leerlingen

Toelichting van de school

Het schoolondersteuningsplan (SOP) is een gezamenlijk document van de Hubertus en Berkhoff. In augustus 2015 gaan deze beide scholen samen als Hubertus & Berkhoff, De Culinaire Vakschool.

Download schoolondersteuningsprofiel

Terug naar boven