Kindcentrum Kasteelhoeve

Buckhorstlaan 50 8043 RL Zwolle

  • Sinds 14 juli 2023 gaat voormalig KBS De Vlieger 2 verder onder de mooie nieuwe naam Kindcentrum Kasteelhoeve.
  • Ons pand gezien vanaf en grenzend aan Stadspark de Stadshoeve, waar onze kinderen ook van educatieve activiteiten en het mooie speelkasteel genieten!
  • Een sfeerimpressie van ons mooie groene schoolplein en naastgelegen natuurtheater, waar o.a. ons bewegend leren plaatsvindt.

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op de pagina van Kindcentrum Kasteelhoeve. 

Kindcentrum Kasteelhoeve is een basisschool in de wijk Stadshagen in Zwolle. Wij ontwikkelen met plezier, vanuit een nieuwsgierigheid, samen met anderen met een stevige basis. Het kind staat bij ons centraal. Vraag vrijblijvend een rondleiding aan door een mail te sturen naar: directie.kasteelhoeve@catent.nl Kijk voor meer informatie op onze website: www.kindcentrumkasteelhoeve.nl

De gegevens op deze pagina zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. 

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Samen ontwikkelen met plezier
  • openheid
  • zelfstandigheid
  • verbinding en betrokken
  • verantwoordelijkheid

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
501
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven