De Trinoom

Diemewei 4505 6605 XH Wijchen

Schoolfoto van De Trinoom

In het kort

Toelichting van de school

Openbare Basisschool De Trinoom ligt centraal in de Wijchense wijken Kerkeveld en Huurlingsedam. Onze school heeft twee locaties, aan weerszijden van een prachtig park. De Trinoom onderscheidt zich met twee typen onderwijs: leerlingen kunnen bij ons jaarklasonderwijs of montessorionderwijs volgen. Beide stromen werken nauw samen, vanuit de gedachte 'samen wat kan, apart wat moet'. Onze visie is: kinderen zijn verschillend en mogen dat ook zijn. De Trinoom is een school waar leerlingen en medewerkers samen in een veilige, prettige en rustige sfeer werken, spelen en leren. Iedereen kan en mag zichzelf zijn. De Trinoom staat voor kwalitatief onderwijs. Dat blijkt ook uit de laatste rapporten van de Inspecteur van Onderwijs. Onze school beschikt over een gekwalificeerd team met zeer veel deskundigheid.De Trinoom heeft het vignet 'Gezonde School'. Dat ziet u terug in het bewegingsonderwijs en natuurlijk in de gezonde pauzehap. Alle kinderen eten 's ochtends fruit op school.De betrokkenheid van ouders is groot op de Trinoom. Dat vinden wij als school ook erg belangrijk. Er is een actieve ouderraad die veel activiteiten organiseert voor onze leerlingen.De Trinoom maakt deel uit van samenwerkingsstichting Kans en Kleur.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Vertrouwen
  • Waardering
  • Zelfverantwoordelijk
  • Samen verantwoordelijk
  • Rust

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De verwachting is dat het leerlingenaantal de komende jaren zal stabiliseren.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
785
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

De groepen 1 t/m 4  zijn op jaarbasis 7 hele vrijdagen vrij geroosterd.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

De vertrouwenspersonen van Kans & Kleur zijn:  

Mevrouw Truus Palmen   Zij is bereikbaar op het volgende nummer: 06 29233401   en   De heer Wilm Janssen.   Hij is bereikbaar op de volgende nummers: 024-3977937 en 06-17421434.

Terug naar boven