CBS de Oanrin

Piterpolle 29 9286 EM Twijzel

  • Rechts ingang groep 3 t/m 8. Links ingang Tiko peuteropvang en groep 1/2.
  • Schoolfoto van CBS de Oanrin
  • Vernieuwde situatie na verbouwing

Het team

Toelichting van de school

Als team willen we met elkaar het beste onderwijs voor uw kinderen realiseren. We geloven erin dat vanuit een veilige leeromgeving waar liefde, aandacht en vertrouwen in relatie met het kind centraal staat, leren pas echt mogelijk is! 

De leerlingen herinneren zich hun goede leraren in de eerste plaats als persoon, de relatie die ze met deze persoon hadden. Hoe deze leraar met hen omging en door zijn presentatie. Dat verwijst niet zozeer naar competenties, maar naar wie iemand is. Vanuit deze wetenschap handelen wij en is de onderlegger van ons onderwijs.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

De vervanging wordt geregeld conform CAO-PO. De beleidsmedewerker personele zaken/HRM van het hoofdkantoor van Noventa heeft hierin een belangrijke rol. Bij afwezigheid van een leerkracht, hierbij kan gedacht worden aan ziekte, studie, zwangerschap, zorg of bevalling, gaan we binnen ons mogelijkheden op zoek naar een vervangende leerkracht. Wij streven naar stabiliteit en rust m.b.t. de inzet van invalkrachten. Daarom maken we graag gebruik van leerkrachten die bekend zijn op onze school en daardoor de schoolorganisatie kennen.

Op dit moment is er een groot tekort aan (inval)leerkracht en zal het steeds moeilijker worden om vervanging bij ziekte of verlof goed te kunnen regelen. Wanneer er geen invalleerkracht beschikbaar is, kan een groep vrij gegeven worden. Wij zorgen ervoor dat u als ouder tijdig op de hoogte wordt gebracht middels een bericht op Social Schools. Wij bieden voor de kinderen waar op dat moment thuis geen opvang is te regelen, opvang aan.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

We hebben voor dit onderdeel geen gegevens (ontvangen).

Terug naar boven