Juliana van Stolbergschool

Zonnebloemstraat 3 4695 EX Sint-Maartensdijk

  • Schoolfoto van Juliana van Stolbergschool
  • Schoolfoto van Juliana van Stolbergschool

Het team

Toelichting van de school

Het team bestaat uit negen groepsleerkrachten. Daarnaast is er een gediplomeerde intern begeleider aan de school verbonden. Verder zijn er onderwijsassistentes die ondersteuning kunnen bieden aan alle groepen. De directeur is van maandag t/m donderdag op school aanwezig.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Elke groep heeft een leraar als eindverantwoordelijke. Deze geeft de meeste uren les in de groep. Bij verlof wordt deze zoveel mogelijk door steeds dezelfde leerkracht vervangen. Bij ziekte van de leerkracht wordt ook geprobeerd om een vaste vervanger in te zetten. Maar u zult begrijpen dat dit niet altijd lukt.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Het onderwijs kan op verschillende manieren georganiseerd worden. De school kiest zelf hoe leerlingen worden gegroepeerd en wat de invulling is van de beschikbare onderwijstijd. Soms zijn er op de school extra middelen die helpen bij het organiseren van het onderwijs.

Klasindeling

  • Combinatiegroepen

Aanbod voor het jonge kind

Toelichting van de school

Na een gehouden enquête onder de ouders en verschillende gesprekken met ouders heeft de school het standpunt in genomen om voor de kinderopvang te verwijzen naar externe organisaties in Sint-Maartensdijk: Up en Villa Vrolijk.

Terug naar boven