A.S. Talmaschool Schakelklassen

Vaandrigstraat 15 3034 PX Rotterdam

Schoolfoto van A.S. Talmaschool Schakelklassen

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op het SchoolVenster van de A.S. Talmaschool in het hart van Crooswijk

Kinderen van over de hele wereld komen bij ons op de Talmaschool in de schakelklas om Nederlands te leren. De Talmaschool is een fijne plek waar kinderen en ouders zich welkom voelen. We bieden een warme, veilige eerste opvang voor nieuwkomers, als voorwaarde voor het doorlopen van een positieve sociaal emotionele ontwikkeling.De A.S. Talmaschool is een christelijke basisschool in Rotterdam-Crooswijk. De locaties van de schakelklassen liggen in de wijken Oude Noorden en Ommoord. De schakelklassen eerste opvang nieuwkomers hebben een streekfunctie in de wijken rondom de locaties. Wij verzorgen onderwijs op maat in een vreedzame en veilige leeromgeving met veel aandacht voor de individuele behoeften van onze leerlingen.

Naast schakelonderwijs voor nieuwkomers, verzorgen wij ook regulier onderwijs en onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen.

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties.De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Deze zijn voor een groot deel automatisch gegenereerd. Waar nodig heeft de school een toelichting in het Schoolvenster geschreven.  Als u meer informatie zoekt kunt u altijd onze website bezoeken of contact met ons opnemen.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Kinderen van over de hele wereld komen bij ons op Kindcentrum Talma in de schakelklas om Nederlands te leren. Kindcentrum Talma is een fijne plek waar kinderen en ouders zich welkom voelen. We bieden een warme, veilige eerste opvang voor nieuwkomers, als voorwaarde voor het doorlopen van een positieve sociaal emotionele ontwikkeling.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
131
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven