KPO Basisschool Lavoor

Heulberg 71 4708 HL Roosendaal

  • We maken onze leerlingen wereldwijs door ze een internationale oriĆ«ntatie mee te geven. Al vanaf groep 1/2 krijgen ze Engelse les.
  • Aan al onze leerlingen bieden we een geborgen, gestructureerde schoolomgeving waarbinnen zij zich in alle rust optimaal kunnen ontwikkelen.
  • Door onze onderwijsmethoden individueel af te stemmen op de talenten van kinderen, overtreffen zij regelmatig hun eigen verwachtingen.
  • Ons onderwijs is gebaseerd op de verschillen tussen kinderen. Ze ontwikkelen de eigen talenten maar leren ook respectvol omgaan met anderen.
  • Alles is gericht op de juiste ontwikkeling van uw zoon of dochter. Optimale bloei wordt gestimuleerd door onderwijs op maat te geven.

In het kort

Toelichting van de school

KPO Basisschool Lavoor is een warme, open school op drie locaties in de wijk Tolberg. Hier bieden wij een geborgen en gestructureerde leeromgeving waarbinnen onze leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ons onderwijs is gebaseerd op de verschillen tussen kinderen op niveau en interesse. Op Lavoor ontwikkelen kinderen zich tot zelfstandige, respectvolle jongeren die met zelfvertrouwen in het leven staan en bewust deelnemen aan een internationale samenleving. 

Dit SchoolVenster geeft o.a. inzicht in onze resultaten. De basisgegevens komen van Dienst Uitvoering Onderwijs en de Inspectie. Het overzicht wordt nog uitgebreid: medio 2016 is ons SchoolVenster compleet. We nodigen u graag uit om verder te kijken op onze website (www.lavoorkpo.nl) of om langs te komen voor een kennismakingsgesprek.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Net als in de rest van ons land worden er in Roosendaal minder kinderen geboren dan voorheen. Daardoor daalt het aantal leerlingen, ook op Lavoor. De leerlingenkrimp is een tendens die landelijk terug te zien is.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
115
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven