OBS Elckerlyc

Rembrandt van Rijnsingel 19 2371 RE Roelofarendsveen

  • Schoolfoto van OBS Elckerlyc
  • Schoolfoto van OBS Elckerlyc

Resultaten eindtoets

Toelichting van de school

Wij zijn blij met het prachtige eindresultaat van onze groep 8 van 2015. Onze eindopbrengsten grenzen aan 'GOED'. De gezamenlijke inspanning van leerlingen, leerkrachten en ouders heeft weer haar vruchten afgeworpen.

Gemiddelde eindtoetsscores

De Inspectie van het Onderwijs controleert of het onderwijs op scholen van voldoende niveau is. Ze kijkt hiervoor onder meer naar de resultaten van leerlingen op de eindtoets. Het beoordelen van de resultaten werd tot en met 1 augustus 2020 gedaan op basis van de gemiddelde score van leerlingen. Dit is veranderd: vanaf 1 augustus 2020 kijkt de inspectie naar referentieniveaus.

De gemiddelde score van de school wordt vergeleken met de ondergrens van de inspectie .

Let op: vanwege het coronavirus is er in schooljaar 2019-2020 geen eindtoets afgenomen. De referentieniveaus zijn daarom pas zichtbaar in 2020-2021.

Weergave Resultaten eindtoets

Bron

Welk schooladvies kregen de leerlingen van deze school?

Toelichting van de school

Onze adviezen voor het vervolgonderwijs zijn goed doordacht en scherp afgesteld. Meer dan 98% van onze leerlingen volgt minimaal drie jaar de vervolgopleiding zoals wij deze hebben geadviseerd.
Weergave Schooladvies

Bron

Zitten de oud-leerlingen van deze school in het voortgezet onderwijs boven, op of onder hun schooladvies?

In het eerste jaar

Bron

In het derde jaar

Bron

Wat zegt de inspectie over de school?

Toelichting van de school

De inspectierapporten spreken voor zich. De waardevolle bevindingen nemen wij ter harte. De verbeterpunten hebben wij opgenomen in ons schoolplan en onze jaarplanning.

Terug naar boven