Basisschool de Zeewinde

Hoogvlietlaan 28 3235 BL Rockanje

  • Schoolfoto van Basisschool de Zeewinde
  • Schoolfoto van Basisschool de Zeewinde
  • Schoolfoto van Basisschool de Zeewinde
  • Schoolfoto van Basisschool de Zeewinde

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Kortdurende vervanging 
Voor kortdurende vervanging maakt de school gebruik van verschillende mogelijkheden die er zijn, binnen de eigen organisatie. In eerste instantie wordt de daarvoor aangestelde onderwijsassistent ingezet voor een groep. Die is fulltime aanwezig waardoor er vervanging is wanneer dat nodig is en het team ondersteund kan worden als er geen vervanging noodzakelijk is.

Bij kortdurende vervanging wordt er uitgegaan van de volgende keuzes:

-Er wordt geprobeerd iemand anders uit het team in te zetten. Er is een lijst wie eventueel op vrije dagen extra wil werken. 
-De groep wordt verdeeld in de eigen bouw. (Groepen 1/2, groepen 3,4,5, groepen 6,7,8) 
-Wanneer er ziekte is bij de kleutergroepen, kleuters niet meer verdeeld kunnen worden en er is niemand beschikbaar, wordt een collega uit een andere bouw gevraagd deze groep op te vangen. Er wordt dan een hogere groep verdeeld. Hierbij wordt weer gekeken naar de continuïteit in de groepen.  
-Laatste keuze is leerlingen naar huis sturen. 

Langdurige vervanging 
Wanneer een leerkracht langer uitvalt dan 2 weken, zal dit vallen onder het budget langdurige vervanging. Hiervoor is bij de stichting een interne invalpool. Er zal worden geprobeerd iemand uit deze invalpool ter vervanging te krijgen.  

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven