Jenaplanschool met de Bijbel

Schoolstraat 6 4693 BG Poortvliet

  • Schoolfoto van Jenaplanschool met de Bijbel
  • We maken gebruik van primaire bronnen
  • Samen leer je meer!
  • Schoolfoto van Jenaplanschool met de Bijbel
  • werken met gedachtenposters

In het kort

Toelichting van de school

Beste bezoeker,

Wij heten u van harte welkom op het schoolvenster van Jenaplanschool met de Bijbel. Wij zijn een school waar kinderen zich thuis en geborgen voelen. De basis voor de geborgenheid is de 2- en 3-jarige stamgroep, waar de ontwikkeling van capaciteiten en talenten van de kinderen worden gestimuleerd door de vier basisactiviteiten van het Jenaplanonderwijs: gesprek, werk, spel en viering. Onze kernwaarden zijn samenwerken, eigenaarschap, zelfvertrouwen, nieuwsgierigheid, zelfkennis, respect en talenten ontwikkelen. Ons onderwijs is tevens gericht op de 21e eeuwse vaardigheden. Wij zijn trots op onze school en haar moderne Jenaplanonderwijs. We ontvangen u graag. Bel daarom gerust voor een afspraak. Ons telefoonnummer is 0166-612768. 

De gegevens op deze website zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De laatste jaren is er een gestage groei zichtbaar. Deze groei wordt mede veroorzaakt door de instroom van leerlingen van andere scholen uit de regio.

De instroom van kleuters is stabiel.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
98
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven