De Bruinvis

Trompstraat 1 1792 BJ Oudeschild

  • Schoolfoto van De Bruinvis
  • Schoolfoto van De Bruinvis
  • Schoolfoto van De Bruinvis
  • Schoolfoto van De Bruinvis
  • Schoolfoto van De Bruinvis

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Op de Bruinvis werken 7 vaste leerkrachten, 1 onderwijsassistent, een intern begeleider en een directeur. Wij worden bijgestaan door een vrijwilligster die hand en span diensten voor de school doet. Daarnaast is er een vakleerkracht gym en muziek.

Mocht er iemand van ons ziek zijn of met verlof, dan vangen wij dit zoveel mogelijk met elkaar op. Mocht dit niet lukken dan wordt er een leerkracht gevraagd uit de invalpool van ons bestuur. Zijn ook die niet beschikbaar, dan vragen wij een leerkracht die incidenteel kan en wil  invallen op onze school. Meestal lukt het ons om zo het onderwijs voor uw kind te waarborgen.

Mocht er echt niemand beschikbaar zijn, dan delen we een groep op en in het laatste geval vragen wij of u uw kind thuis kunt houden. 

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven