Joppeschool

Joppelaan 73 A 7215 AD Joppe

Schoolfoto van Joppeschool

In het kort

Toelichting van de school

Op een unieke locatie in de bosrijke omgeving van het dorp Joppe ligt de Joppeschool. Kinderen uit de nabije en uit de wijde omgeving zijn leerling van onze school. De school biedt geborgenheid aan ieder kind. De school waar ouders, kinderen en leerkrachten trots op zijn. Trots, vanwege de goede cognitieve resultaten die er behaald worden, maar ook vanwege de open en persoonlijke sfeer, het plezier waarmee kinderen naar onze school gaan, de sociale resultaten die hoog- en laatbloeiers hier weten te bereiken en de vele extra’s die de school biedt als het gaat om natuur en milieu, kunst en cultuur, sport en hobby. Voor meer informatie over de Joppeschool nodigen wij u uit contact op te nemen of te kijken op www.joppeschool.nl

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Kleinschalig
  • Onderwijs op maat
  • Aandacht voor iedereen
  • Ontdekkend en bewegend leren
  • School in de natuur

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De kinderen van de Joppeschool komen uit de nabije en wijde omgeving. Zo zijn er leerlingen die vanuit Deventer, Harfsen, Laren, Eefde, Gorssel en Joppe komen. Al deze verschillende windrichtingen zorgen voor verschillende achtergronden en maakt onze school tot een unieke plek waar je jezelf mag zijn. 
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
127
Landelijk gemiddelde
212

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Tussen de middag blijven alle kinderen over op school. Alle leerlingen eten in de klas onder toezicht van de leerkracht. Na het eten spelen ze buiten onder leiding van twee ouders en een groepsleerkracht. Deze vorm van overblijven heeft geen financiële gevolgen en heeft bovendien het voordeel dat ouders een deel van het schoolgebeuren meemaken.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven